top of page
StartUp 101 (Website) (3).jpg
Kush mund të jetë pjesë e Startup 101?

 Profesionistë të fushave të ndryshme që kanë një ide, të cilën duan ta kthejnë në biznes fitimprurës.

■ Studentë të degëve të ndryshme që duan të marrin bazat e sipërmarrjes. 

■ Sipërmarrës në hapat e parë, që dëshirojnë të krijojnë një plan biznesi. 

Të gjithë ju që doni të kaloni nga "të punësuar" në "të vetëpunësuar". 

 Të gjithë ju që doni të aplikoni në thirrje të ndryshme për grante/fonde të strukturave qeveritare ose jo. 

 
Çfarë do të përfitoni nga Startup 101?

 Rritje të aftësive sipërmarrëse.

 Ndërtimi i një plani biznesi me të gjithë hallkat e tij. 

 Rrjetëzim. 

 Rritja e mundësive për thithjen e fondeve dedikuar Startup-eve. 

 Mundësi mentorimi shtesë 1-1 me trajnerë të huaj. 

Programi
Klasa 1: Sipërmarrja dhe sipërmarrësi. Zhvillimi i karakterit sipërmarrës

Hyrje në planin e biznesit, Përshkrimi i sipërmarrjes

         2.1 Përshkrimi i startup-it

         2.2 Struktura ligjore e biznesit

         2.3 Historia e biznesit

         2.4 Shërbimet

Klasa 2: Analiza e tregut

         3.1 Përmbledhje e analizës së tregut 
         3.2
Segmentimi i Tregut

         3.3 Strategjia e Segmentimit të Tregut
         3.4 Analiza e fushës së biznesit

         3.5 Analiza e konkurrentëve

 

         Strategjia dhe Zbatueshmëria
         4.1 Përmbledhje e Strategjisë dhe zbatueshmërisë 
         4.2 Avantazhet krahasuese
         4.3 Strategjia e Marketingut
         4.4 Strategjia e Shitjeve
         4.5 Parashikimi i shitjeve
         4.6 Gurët Kilometrikë 

Klasa 3: Menaxhimi i Sipërmarrjes & Plani Financiar
         5.1 Përmbledhje e menaxhimit
         5.2 Plani Personal 
         5.3 Të ardhurat dhe shpenzimet
         5.4 Analiza e pikës kritike

 

        Përmbledhja Ekzekutive
         6.1 Përmbledhja ekzekutive
         6.2 Tregu
         6.3 Shërbimi
         6.4 Menaxhimi
         6.5 Misioni

         6.6 Çelësat e Suksesit
         6.7 Objektivat 

 

Klasa 4: Përgatitja e Pitch Deck

             Praktikë Pitching

Trajnerë 

 

Vasjan (1080 × 1350px)_edited.jpg

Vasjan Broka

Sipërmarrës në fushën e edukimit. Themelues i www.smarted.al. Mentor në "The HEALpreneurs". Pjesëmarrës dhe fitues i disa programeve kombëtare dhe

ndërkombëtare mbi    sipërmarrjet e reja.  

_69A1171.jpg

Pamela Gruda

Themeluese e www.ample.al.

Ample është një nga fituesit e Thirrjes së Parë nga Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes me anë të projektit

"The HEALpreneurs".

Pas 5 viteve në botën e korporatave, krijon sipërmarrjen e saj në fushën e edukimit në shëndetësi dhe sipërmarrje.

LiamHoran-photo.JPG

Liam Horan

Liam Horan is a journalist and broadcaster turned entrepreneur. He brings his vast communication, interpersonal, networking, business development and strategic skills to bear on his business, 

www.SliNuaCareers.com, Ireland’s leading career training agency. He also works as a mentor to a variety of start-up companies and is currently on a three-year project to develop Ireland’s Government-supported national co-working hubs network via the www.ConnectedHubs.ie 

project.

Regjistrohu Tani  Startup 101.

Për t'u regjistruar plotëso të dhënat e tua më poshtë ose telefono në

numrin 069 57 71 135

Faleminderit! Do ju kontaktojmë së shpejti!

bottom of page