top of page
 • Kongresi i 20 Mbarëkombëtar i ORL dhe Kirurgjisë Kokë-Qafë
  Kongresi i 20 Mbarëkombëtar i ORL dhe Kirurgjisë Kokë-Qafë
  pre, 19 pri
  Hilton Garden Inn Tirana
  19 pri 2024, 8:00 e paradites
  Hilton Garden Inn Tirana, Bulevardi Gjergj Fishta 146, Tirana, Shqipëria
  Fee e pjesëmarrjes: 50 EUR
 • Fushatë Ndërgjegjësimi për Kancerin Kolorektal
  Fushatë Ndërgjegjësimi për Kancerin Kolorektal
  sht, 30 mar
  Hyrja e Liqenit Artificial, tek Diga
  30 mar 2024, 10:00 e paradites
  Hyrja e Liqenit Artificial, tek Diga, Liqeni Artificial i Tiranës, Shqipëria
  Marshojmë për Kancerin Kolorektal. Nisemi në orën 10:00, datë 30 Mars, pranë Hyrjes së Liqenit, tek Diga.
 • First Albanian ISGE Basic Laparoscopy and Hysteroscopy Course
  First Albanian ISGE Basic Laparoscopy and Hysteroscopy Course
  enj, 07 mar
  Maritim Plaza Hotel Tirana, Albania
  07 mar 2024, 8:00 e paradites – 09 mar 2024, 5:30 e pasdites
  Maritim Plaza Hotel Tirana, Albania, Rruga Abdi Toptani 18, Tiranë 1001, Shqipëria
  An intensive three-day hands-on course focusing on the basic skills required for safe laparoscopic surgical practice. Registration Fee: 400 EUR. Limited Seats!
 • Kongresi i 9 i Onkologjisë
  Kongresi i 9 i Onkologjisë
  pre, 23 shk
  Hilton Garden Inn Tirana
  23 shk 2024, 8:30 e paradites – 24 shk 2024, 3:40 e pasdites
  Hilton Garden Inn Tirana, Bulevardi Gjergj Fishta 146, Tirana 1001, Albania
  Shoqata Mediko Onkologjike Shqiptare organizon Kongresin e saj të 9 Kombëtar. Pagesa 3'000 All për mjekët, 1'000 All për specializantët dhe infermierët.
 • Konferenca e 11 e Reumatologjisë Shqiptare
  Konferenca e 11 e Reumatologjisë Shqiptare
  pre, 26 jan
  Hilton Garden Inn Tirana
  26 jan 2024, 8:00 e paradites
  Hilton Garden Inn Tirana, Bulevardi Gjergj Fishta 146, Tirana, Shqipëria
  Shërbimi i Reumatologjisë, QSUNT në partneritet me Ample zhvillojnë Konferencën e 11 të Reumatologjisë Shqiptare, më datë 26 Janar 2024. *Pagesa: 2'000 ALL për mjekë & farmacistë.
 • Neurologjia në Sëmundjet Sistemike
  Neurologjia në Sëmundjet Sistemike
  sht, 20 jan
  Hilton Garden Inn Tirana
  20 jan 2024, 8:00 e paradites
  Hilton Garden Inn Tirana, Bulevardi Gjergj Fishta 146, Tirana, Shqipëria
  Shërbimi i Neurologjisë, QSUNT në partneritet me Ample zhvillojnë Konferencën Mjekësore me titull “Neurologjia në sëmundjet sistemike”, më datë 20 Janar 2024. *Pagesa: 2'000 ALL për mjekët. 1'000 ALL për Specializantët.
 • Konferenca e XXVIII e SHSHAAIK
  Konferenca e XXVIII e SHSHAAIK
  sht, 16 dhj
  Marriott Tirana
  16 dhj 2023, 9:00 e paradites – 2:00 e pasdites
  Marriott Tirana, Sheshi Italia, Tiranë 1001, Shqipëria
  Shoqata Shqiptare e Alergjisë, Astmës dhe Imunologjisë Klinike, SHSHAAIK organizon me datë 16 Dhjetor 2023, Konferencën e saj të XXVIII. *Regjistrohuni paraprakisht vetëm nëse do jeni PREZENT ditën e eventit.
 • CuraLin Launching Event
  CuraLin Launching Event
  mar, 05 dhj
  Maritim Hotel Plaza Tirana
  05 dhj 2023, 6:30 e pasdites
  Maritim Hotel Plaza Tirana, Rruga Abdi Toptani 18, Tiranë 1001, Shqipëria
  CuraLin, një kombinim i 9 bimëve me veti hipoglicemike, që janë përdorur që në mjekësinë e lashtë, vjen për herë të parë në Shqipëri nga Farmix. Ky event i dedikohet mjekëve endokrinolog, mjekëve të familjes dhe farmacistëve.
 • Përqasjet e reja në trajtimin bashkëkohor të patologjive në neurologji dhe psikiatri.
  Përqasjet e reja në trajtimin bashkëkohor të patologjive në neurologji dhe psikiatri.
  enj, 09 nën
  Hilton Garden Inn Tirana
  09 nën 2023, 3:30 e pasdites – 10:00 e pasdites
  Hilton Garden Inn Tirana, Bulevardi Gjergj Fishta 146, Tirana, Shqipëria
  Një event i veçantë dedikuar mjekëve neurolog dhe psikiatër, i mbështetur nga Vinipharma. Konferencë Mjekësore & Koncert Klasik. *Regjistrohuni paraprakisht nëse do të jeni të pranishëm në event. **Vetëm me ftesa.
 • Konferenca Kombëtare e Mjekësisë Interne
  Konferenca Kombëtare e Mjekësisë Interne
  sht, 28 tet
  Hilton Garden Inn Tirana
  28 tet 2023, 8:00 e paradites – 5:00 e pasdites
  Hilton Garden Inn Tirana, Bulevardi Gjergj Fishta 146, Tirana, Shqipëria
  Shoqata Shqiptare e Mjekësisë Interne organizon Konferencën e saj të parë Kombëtare me temë: Insufiçienca Kardiake dhe Komorbiditetet e saj. *Regjistrohuni paraprakisht nëse do të jeni të pranishëm në event. **Pagesa: 1'000 ALL për mjekët. Falas për specializantët.
 • MUZ Tirana
  MUZ Tirana
  enj, 07 sht
  Sarajet e Toptanasve
  07 sht 2023, 8:00 e pasdites
  Sarajet e Toptanasve, Rruga Abdi Toptani 10, Tiranë, Shqipëria
  Një event ndryshe nga çfarë keni parë deri më tani. MUZ është një projekt “i gjallë”, i cili lind dhe zhvillohet në mënyrë organike me misionin që ka. Performancë Arti kontemporan vizual nga artistja Suida Dushi nën tingujt e muzikës.
 • MUZ Shkodër
  MUZ Shkodër
  pre, 01 sht
  Bashkia Shkodër
  01 sht 2023, 8:00 e pasdites
  Bashkia Shkodër, Rruga 13 Dhjetori, Shkodër, Shqipëria
  Një event ndryshe nga çfarë keni parë deri më tani. MUZ është një projekt “i gjallë”, i cili lind dhe zhvillohet në mënyrë organike me misionin që ka. Performancë Arti kontemporan vizual nga artistja Suida Dushi nën tingujt e muzikës.
 • Netët e Filmit
  Netët e Filmit
  mër, 30 gush
  MiSHMS
  30 gush 2023, 6:00 e pasdites
  MiSHMS, Bulevardi Dëshmorët e Kombit Nr.3, Tiranë, Albania
 • Balene Launch in Albania
  Balene Launch in Albania
  mër, 21 qer
  Maritim Hotel Plaza Tirana
  21 qer 2023, 6:30 e pasdites
  Maritim Hotel Plaza Tirana, Rruga Abdi Toptani 18, Tiranë 1001, Shqipëria
  Pas 5'500 vitesh, vjen një inovacion sinjifikant në kujdesin oral: Balene. Ju mirëpresim në Eventin e Përurimit të Balene në Shqipëri. Ky event i dedikohet farmacistëve dhe stomatologëve.
 • Dilemat e Klinikës Komplekse. Përqasja Ndërdisiplinare. II
  Dilemat e Klinikës Komplekse. Përqasja Ndërdisiplinare. II
  enj, 25 maj
  Teatri Korçë
  25 maj 2023, 1:00 e pasdites
  Teatri Korçë, Teatri "Andon Zako Cajupi", Korçë, Shqipëria
  Ample në partneritet me Këshillin Rajonal të Urdhërit të Mjekut Korçë, organizojnë Konferencën: Dilemat e Klinikës Komplekse. Përqasja Ndërdisiplinare. II Eventi do të zhvillohet në Teatrin e Korçës, në orën 13:00. *Regjistrohuni paraprakisht vetëm nëse do jeni PREZENT ditën e eventit.
 • Dita Botërore e Astmës. Sëmundjet Alergjike.
  Dita Botërore e Astmës. Sëmundjet Alergjike.
  sht, 06 maj
  Hilton Garden Inn Tirana
  06 maj 2023, 9:00 e paradites – 2:19 e pasdites
  Hilton Garden Inn Tirana, Bulevardi Gjergj Fishta 146, Tirana, Shqipëria
  Shoqata Shqiptare e Alergjisë, Astmës dhe Imunologjisë Klinike, SHSHAAIK organizon me datë 6 Maj 2023, Konferencën Shkencore të titulluar "Dita Botërore e Astmës. Sëmundjet Alergjike." *Regjistrohuni paraprakisht vetëm nëse do jeni PREZENT ditën e eventit.
 • Dilemat e Klinikës Komplekse. Përqasja Ndërdisiplinare.
  Dilemat e Klinikës Komplekse. Përqasja Ndërdisiplinare.
  enj, 27 pri
  Hoteli i Gjuetisë
  27 pri 2023, 11:50 e pasdites – 28 pri 2023, 3:39 e paradites
  Hoteli i Gjuetisë, Ishull Lezhë Hoteli i Gjuetisë Lezhe AL, 4503, Shqipëria
  Ample në partneritet me Universitetin e Mjekësisë Tiranë, Këshillin Rajonal të Urdhërit të Mjekut Shkodër, OSHKSH Drejtoria Rajonale Shkodër, organizojnë Konferencën: Dilemat e Klinikës Komplekse. Përqasja Ndërdisiplinare. *Regjistrohuni paraprakisht vetëm nëse do jeni PREZENT ditën e eventit.
 • Platforma e Telemjekësisë Portokalle | Launching Event
  Platforma e Telemjekësisë Portokalle | Launching Event
  mër, 26 pri
  Hilton Garden Inn Tirana
  26 pri 2023, 6:00 e pasdites – 8:00 e pasdites
  Hilton Garden Inn Tirana, Bulevardi Gjergj Fishta 146, Tirana, Shqipëria
  Platforma e Telemjekësisë Portokalle vjen në Shqipëri! Një mënyrë e re e kujdesit shëndetësor për mjekët shqiptarë! Bëhu pjesë e Eventit të Inagurimit për të marrë më tepër informacion.
Anchor 1
Muz
Anchor 2
bottom of page