top of page

Përqasjet e reja në trajtimin bashkëkohor të patologjive në neurologji dhe psikiatri.

Një event i veçantë dedikuar mjekëve neurolog dhe psikiatër, i mbështetur nga Vinipharma. Konferencë Mjekësore & Koncert Klasik. *Regjistrohuni paraprakisht nëse do të jeni të pranishëm në event. **Vetëm me ftesa.

Përqasjet e reja në trajtimin bashkëkohor të patologjive në neurologji dhe psikiatri.
Përqasjet e reja në trajtimin bashkëkohor të patologjive në neurologji dhe psikiatri.

Time & Location

09 nën 2023, 3:30 e pasdites – 10:00 e pasdites

Hilton Garden Inn Tirana, Bulevardi Gjergj Fishta 146, Tirana, Shqipëria

About the event

Ky event është në proces akreditimi nga ASCK për: Mjekë Neurolog dhe Psikiatër.

Programi Shkencor

15:30 – 16:00 Regjistrimi

Sëmundjet neurodegjenerative me simptoma psikike.

Prof. Jera Kruja

Trajtimi adekuat i Çrregullimeve Depresive dhe të Ankthit në përmirësimin e cilësisë së jetës së pacientëve.

Prof. Asoc. Fatime Elezi

Pozicionimi i barnave nootropike në trajtimin e patologjive neurologjike dhe stroke.

Dr. Shk. Entela Basha

Pyetje & Diskutime

Pushim Kafe

Sëmundjet Autoimune të Sistemit Nervor. Fiziopatologjia, Paraqitjet klinike dhe Trajtimi i tyre. Roli i plazmoforezës.

Prof. Asoc. Altin Kuqo

Vlerat neuroprotektive dhe neuroproliferative të provuara të disa komponentëve herbal. Studime Klinike në trajtimin afatgjatë.

Dr. Shk. Edlira Harizi

Pyetje dhe Diskutime

Konkluzione dhe Vlerësimi i Konferencës

Shpërndarje Çertifikatash

Koncerti Instrumental & Vokal

Repertor i zgjedhur për Piano me 4 duar dhe pjesë Operistike

Performojnë:

Antonella Carpenito

Soprano dhe Pedagoge e muzikës Lirike

në Akademinë Kandinsky, Napoli , Itali.

Pianist 1: Silva Skënderi

Pedagoge e Pianos në Akademinë e Arteve, Tiranë

Pianist 2: Milen Nikolli

Kansoneta dhe pjesë Operistike

Allegri / Piano

Darkë Bufe me ushqim të zgjedhur dhe verë Franceze.

Ky event mbështetet nga Vini Pharma.

Share this event

Anchor 2
bottom of page