top of page

Kongresi i 20 Mbarëkombëtar i ORL dhe Kirurgjisë Kokë-Qafë

Kongresi i 20 Mbarëkombëtar i ORL dhe Kirurgjisë Kokë-Qafë
Kongresi i 20 Mbarëkombëtar i ORL dhe Kirurgjisë Kokë-Qafë

Koha & Vendi

19 pri 2024, 8:00 e paradites

Hilton Garden Inn Tirana, Bulevardi Gjergj Fishta 146, Tirana, Shqipëria

Ndaje me të tjerë

Anchor 2
bottom of page