top of page

CuraLin Launching Event

CuraLin, një kombinim i 9 bimëve me veti hipoglicemike, që janë përdorur që në mjekësinë e lashtë, vjen për herë të parë në Shqipëri nga Farmix. Ky event i dedikohet mjekëve endokrinolog, mjekëve të familjes dhe farmacistëve.

CuraLin Launching Event
CuraLin Launching Event

Time & Location

05 dhj 2023, 6:30 e pasdites

Maritim Hotel Plaza Tirana, Rruga Abdi Toptani 18, Tiranë 1001, Shqipëria

About the event

Program

18:30 - 19:00 Regjistrimi, Kati 1, Salla "The Standard"

19:00 - 19:10 Mr. Ron Elul, Founder & CEO curalife - Welcome speech

19:10 - 19:30 Prof. Itamar Raz, Head of the Israel National Council of Diabetes - "Enhancing Diabetes Care: Highlights from the Curalin Clinical Trial as Add-On Therapy"

19:30 - 19:45 Prof. Florian Toti, President of the Diabetes Association in Albania - “Diabetes, the silent killer”

19:45 - 20:00 Milos Stojanovic, MD, PhD, FESC, Professor, Clinical Centre of Serbia - “The role of Curalin supplement in the treatment of patients with type 2 diabetes mellitus”

20:00 - 20:15 Q&A

20:15 Kokteil nën tingujt e muzikës së Endri Kaçaçi & The Band

Salla Geraldine, Kati III

Share this event

Anchor 2
bottom of page