top of page

Sfidat e ushqyerjes dhe sëmundshmërive në neonatologji dhe pediatri

Sfidat e ushqyerjes dhe sëmundshmërive në neonatologji dhe pediatri
Sfidat e ushqyerjes dhe sëmundshmërive në neonatologji dhe pediatri

Time & Location

16 dhj 2021, 12:30 e pasdites – 6:20 e pasdites, GMT+1

Palmanova, Autostrada e re, Tirana–Elbasan Hwy km 6, Bërzhitë, Albania

About the event

Ky aktivitet është në proçes akreditimi nga QKEV. 

Programi:

12:30 – 13:00 Regjistrimi

Ushqyerja me gji dhe parandalimi i sëmundshmërisë kronike tek pretermit e vegjël, Dr. Eduard Tushe

Çrregullimet funksionale gastro-intestinale në moshën pediatrike, Dr. Mirela Metaj

Alergjia nga proteinat e qumështit të lopës tek fëmijët, Dr. Shk. Virtut Velmishi

Raportim rasti: Një rast me anemi megaloblastike, neutropeni dhe manifestime ekstrahematopoetike multisistemike, Dr. Shk. Sonila Boriçi

Ushqyerja artificiale. Kur dhe si? Dr. Shk. Evelina Kreko

Osteopontina dhe përfitimet e saj në ushqyerjen e foshnjave, Dr. Guriel Nasto

Probiotikët dhe prebiotikët, rëndësia e tyre, Dr. Alma Hysa

Drekë Festive

Kjo konferencë shkencore i dedikohet mjekëve neonat, pediatër dhe konsultorë. Mundësohet nga Eurofarma, Distributor Zyrtar i Blemil, Blevit, Blenuten në Shqipëri. 

Share this event

Anchor 2
bottom of page