top of page

Sfidat e profesionistëve të shëndetësisë në menaxhimin e problemeve respiratore me pacientin në qendër

Nëse keni marrë ftesë dhe do të jeni prezent në event, ju lutem të regjistroheni më poshtë deri me datë 14 Dhjetor 2022, Ora 18:00 *Regjistrimi paraprak i detyrueshëm

Sfidat e profesionistëve të shëndetësisë në menaxhimin e problemeve respiratore me pacientin në qendër
Sfidat e profesionistëve të shëndetësisë në menaxhimin e problemeve respiratore me pacientin në qendër

Time & Location

15 dhj 2022, 1:30 e pasdites

Hilton Garden Inn Tirana, Bulevardi Gjergj Fishta 146, Tirana 1001, Albania

About the event

*Ky aktivitet është në proçes akreditimi nga ASCKSHSH. 

*Vetëm me ftesa

13:30 – 14:00 Regjistrimi

Prof. Francesco Scaglione – "Evidenca të reja mbi barnat mukolitik në praktikën e përditshme"

Prof. Ass. Ela Hoti – "Benefitet e mekanizmit të veprimit periferik versus atij qëndror në barnat antitusiv"

Prof. Ass. Entela Haloçi - "Eksperienca praktike në menaxhimin e problemeve respiratore" 

Prof. Dr. Suela Këlliçi – "Evidenca aktuale mbi rolin e nutraceutikëve në imunitet"

Dr. Shk. Sonila Boriçi – "Problemet respiratore në pediatri dhe rëndësia e imunitetit në prognozën e tyre"

Dr. Shk. Eris Mësonjësi – "Kolla kronike. Dilemat klinike."

Dr. Shk. Irma Tashi – "Mukolitikët dhe Nutraceutikët në SPOK"

Prof. Hasan Hafizi – "Pergjigja immune ndaj infeksioneve virale"

Prof. Francesco Scaglione – "Raste klinike"

Ky event sponsorizohet nga Dompé Albania shpk. 

Share this event

Anchor 2
bottom of page