top of page

Rrugëtimi drejt zgjidhjes së rasteve klinike komplekse

12 Maj 2022, Shtëpia Muze "Oso Kuka", Shkodër

Rrugëtimi drejt zgjidhjes së rasteve klinike komplekse
Rrugëtimi drejt zgjidhjes së rasteve klinike komplekse

Time & Location

12 maj 2022, 1:00 e pasdites

Shtëpia Muze "Oso Kuka", Rruga Oso Kuka 32, Shkodër, Albania

About the event

Ky aktivitet është në proçes akreditimi nga QKEV. 

Programi:

13:00 - 13:30 Regjistrimi

Dr. Shk. Nevila Tabaku Luli, Dr. Erjola Gjika, Dr. Brian Luli

“Lezioni Dieulafoy, një shkak i rëndë dhe i rrallë i hemoragjisë gastrointestinale”

Dr. Teuta Mali, Dr. Dhurata Golemi, Dr. Enkelejd Lohja

“Endokarditi bakterial, një eksperiencë e rrallë në Shërbimin e Mjekësisë Interne, në SRSH”

Dr. Lindita Mlloja, Dr. Luan Dragusha

“Covid-19 dhe Tiroidja (Kriza Tireotoksike)”

Dr. Lindita Dibra

“Insufiçienca respiratore. Një dilemë mes shumë diagnozave”

Dr. Besmir Grizhja

“Kufizimet e Covid-19, kushtet “perfekte” për të filluar performimin e kirurgjisë endovaskolare”

Dr. Genta Dedej

“Reaksioni Leukemoid Tranzitor në Bebet e Porsalindura”

Dr. Eduard Tushe

“Fetus in fetus: Burri shtatzënë”

Dr. Manjola Shpori

“Insufiçienca hepatike akute nga mbidozimi i paracetamolit në një fëmijë 7 muajsh”

Dr. Ardiana Kurtaj, Dr. H. Duda, Dr. S. Frangaj

“Nekroliza epidermale toksike nga Allopurinoli”

Dr. Gjon Preçi

“Prezantim rasti klinik me Depresion Endogen Unipolar”

Dr. Gleni Halili

“Tromboliza intravenoze në AVC ishemik”

Kjo konferencë mundësohet nga: Klinika Vera-Virhov, FarmaNet, Ilma Farma, Eurofarma, Abdi Ibrahim, Denk Pharma, Alb Global Pharma dhe Megapharm.

Organizojnë: Ample, Këshilli Rajonal i Urdhërit të Mjekut Shkodër dhe Operatori i Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor Shkodër. 

Share this event

Anchor 2
bottom of page