top of page

Roli i trajtimit të hershëm në cilësinë e jetës së pacientëve

Roli i trajtimit të hershëm në cilësinë e jetës së pacientëve
Roli i trajtimit të hershëm në cilësinë e jetës së pacientëve

Time & Location

27 maj 2021, 12:30 e pasdites – 6:00 e pasdites, GMT+2

Boutique Hotel Çoçja, Shkodër, Rr.Vilson, Shkodër 4001, Albania

About the event

Ky aktivitet është në proces akreditimi nga QKEV. 

Programi:

12:30 - 13:00 Regjistrimi

13:00 - 13:15 Fjala e Hapjes - Dr. Nevila Tabaku Luli

13:15 - 13:45 Dislipidemitë në pacientët diabetik - Dr. Lindita Mlloja

13:45 - 13:55 Pyetje & Diskutime

13:55 - 14:25 Menaxhimi i konstipacionit kronik dhe kolonoskopia - Dr. Nevila Tabaku Luli

14:25 - 14:35 Pyetje & Diskutime

14:35 - 15:05 Suplementet ushqimore në Dislipidemi & Sistemin Kardiovaskular - Dr. Nevila Kasemi Nelaj

15:05 - 15:15 Pyetje & Diskutime

15:15 - 15:45 Pushim Dreke

15:45 - 16:15 Sëmundja e çeliakisë në pacientët pediatrik - Dr. Manjola Shpori

16:15 - 16:25 Pyetje & Diskutime

16:25 - 16:55 Sfida e vaksinimit ndaj covid-19 në pacientët alergjik - Dr. Ardiana Kurtaj

16:55 - 17:05 Pyetje & Diskutime

17:05 - 17:35 Tumoret e glandulës tiroide - Dr. Klodiana Gjoka

17:35 - 17:45 Pyetje & Diskutime

17:45 - 18:00 Konkluzione & Vlerësim i organizimit të eventit

Eventi shkencor: "Roli i trajtimit të hershëm në cilësinë e jetës së pacientëve" organizohet nga Këshilli Rajonal i Urdhërit të Mjekut Shkodër dhe Ample, i sponsorizuar nga Eurofarma, Alkaloid dhe Fufarma. 

Share this event

Anchor 2
bottom of page