top of page

Roli i farmacistit në zgjidhjen e problematikave të lëkurës

Roli i farmacistit në zgjidhjen e problematikave të lëkurës
Roli i farmacistit në zgjidhjen e problematikave të lëkurës

Time & Location

29 tet 2021, 2:00 e pasdites – 7:00 e pasdites, GMT+2

Tirana International Hotel, Tirana International Hotel, Sheshi Skënderbej 8, Tirana, Albania

About the event

Ky aktivitet është në proçes akreditimi nga QKEV. 

Vetëm me ftesa. Për më tepër informacion kontaktoni në numrin: 0692997115.

Programi:

14:30 – 14:40 Hyrje, Pamela Gruda, Ample

14:40 – 15:10 Përballja e farmacistëve me menaxhimin e akneve, Dr. Irena Savo

15:10 – 15:20 Pyetje & Diskutime

15:20 – 15:50 Kombinimet e ndryshme farmaceutike në ekzema, Dr. Diana Muja

15:50 – 16:00 Pyetje & Diskutime

16:00 – 16:30 Hiperpigmentimi. Sa mund të parandalohet?, Dr. Ardiana Sinani

16:30 – 16:40 Pyetje & Diskutime

16:40 – 17:00 Pushim Kafe

17:00 – 17:30 Roli i farmacistit në menaxhimin e problemeve dermatologjike,

Prof. Dr. Suela Këlliçi

17:30 – 17:40 Pyetje & Diskutime

17:40 – 18:10 Roli i Vitaminës C në lëkurë. Këshillimi nga farmacisti.,

Dr. Ermal Sina

18:10 – 18:20 Pyetje & Diskutime

18:20 – 18:40 Rast Klinik. Ecuria e një pacienti me ekzemë., Dr. Diana Muja

18:40 – 18:50 Pyetje & Diskutime

18:50 – 19:10 Konkluzione dhe Vlerësim i Eventit

Darkë Festive

Konferenca shkencore: "Roli i farmacistit në zgjidhjen e problematikave të lëkurës" i dedikohet farmacistëve dhe mundësohet nga Megapharm, Distributor Zyrtar i Rilastil në Shqipëri. 

Share this event

Anchor 2
bottom of page