top of page

"Roli i edukimit të pacientëve në sëmundjet kronike"

"Roli i edukimit të pacientëve në sëmundjet kronike"
"Roli i edukimit të pacientëve në sëmundjet kronike"

Time & Location

30 sht 2021, 12:30 e pasdites – 4:30 e pasdites, GMT+2

Korça Innovation & Technology Hub, Bulevardi Gjergj Kastrioti, Korçë, Albania

About the event

Ky aktivitet është në proçes akreditimi nga QKEV. 

Dedikuar vetëm mjekëve të Rajonit Korçë!

Programi:

12:30 - 13:00 Regjistrimi

Moderatore: MSc. Pamela Gruda, Ample

Fjalë përshëndetëse: Dr. Vlefta Bejko, Presidente KRUMK

Fjalë përshëndetëse: Dr. Fatmir Brahimaj, President UMSH

Bashkëjetesa me konstipacion kronik, Dr. Vlefta Bejko

Rëndësia e acidit folik në shtatzani, Dr. Mishel Papakozma

Dislipidemitë dhe statinat, Dr. Ilia Skendi

Sfidat e Covid-19, Dr. Diana Alickolli

Leukoza Mieloide Kronike, Dr. Gerla Koleci

Sëmundja Renale Kronike, Dr. Enkeleda Stefo

Artriti Goutoz dhe Hiperuricemia, Dr. Mikel Jordhani

Bazat e trajtimit të Diabetit Mellitus, Dr. Ermira Duva Hana

Drekë Buffet në Tarracë

Eventi shkencor: "Roli i trajtimit të hershëm në cilësinë e jetës së pacientëve" organizohet nga Ample dhe Këshilli Rajonal i Urdhërit të Mjekut Korçë, i sponsorizuar nga Eurofarma, Alkaloid, Nobel, FarmaNet dhe Imi Pharma. 

Ky event i dedikohet mjekëve të familjes dhe atyre specialistë të Rajonit Korçë.

Regjistrimi online do të jetë i hapur deri datë 28 Shtator 2021. 

Share this event

Anchor 2
bottom of page