top of page

Mër, 26 pri

|

Hilton Garden Inn Tirana

Platforma e Telemjekësisë Portokalle | Launching Event

Platforma e Telemjekësisë Portokalle vjen në Shqipëri! Një mënyrë e re e kujdesit shëndetësor për mjekët shqiptarë! Bëhu pjesë e Eventit të Inagurimit për të marrë më tepër informacion.

Regjistrimi është mbyllur!
Shiko evente të tjera
Platforma e Telemjekësisë Portokalle | Launching Event

Koha & Vendi

26 pri, 6:00 e pasdites – 8:00 e pasdites

Hilton Garden Inn Tirana, Bulevardi Gjergj Fishta 146, Tirana, Shqipëria

Rreth Eventit

Platforma e Telemjekësisë Portokalle vjen në Shqipëri! Një mundësi e re punësimi për mjekët shqiptarë! Bëhu pjesë e Eventit të Inagurimit për të marrë më tepër informacion. Ju mirëpresim! 

Program

18:00 Prezantimi i Platformës së Telemjekësisë Portokalle, Znj. Alma Kurti

18:30 Ndarja e eksperiencave të përdoruesve të Platformës

18:45 Mjekësia dhe Telemjekësia. Eksperienca e mjekëve në përdorimin e telefonit për konsulta

19:00 Diskutim me audiencën

19:15 Kokteil dhe rrjetëzim

Ndaje me të tjerë

Anchor 2
bottom of page