top of page

Përqasjet gjenetike dhe terapeutike në praktikën neuropsikiatrike

1 Prill 2022, Maritim Hotel Plaza Tirana

Përqasjet gjenetike dhe terapeutike në praktikën neuropsikiatrike
Përqasjet gjenetike dhe terapeutike në praktikën neuropsikiatrike

Time & Location

01 pri 2022, 1:00 e pasdites

Maritim Hotel Plaza, Rruga Abdi Toptani 18, Tiranë 1001, Albania

About the event

Ky aktivitet është në proçes akreditimi nga QKEV. 

Programi:

13:00 - 13:30 Regjistrimi

Të dhëna epidemiologjike mbi sëmundjen e Huntington në Shqipëri, 

Prof. Dr. Jera Kruja, Shërbimi i Neurologjisë, QSUT

Testet Gjenetike në Neurologji dhe fushat e lidhura me të, 

Dr. Shk. Dirk Biskup, Klinika CeGaT, Cenata, CeMeT, dhe CAG

Impakti i Gjenetikës dhe Gjenomikës në praktikën klinike në Shqipëri,

Prof. Dr. Anila Laku (Babameto), Shërbimi i Gjenetikës, QSUT

Etiopatogjeneza e Varësisë dhe Narcisizmit: një qasje e integruar terapeutike

Prof. Dott. Andrea Giannelli, Universiteti i Milano-s, Itali

Çrregullimet e Spektrit Autik shoqëruar me sindroma gjenetike: Aspekte Klinike

Dr. Shk. Sonila Tomori, Shërbimi i Pediatrisë së Specialiteteve Nr. 2, QSUT

Ekzaminimi gjenetik: Një perspektivë tjetër në lidhje me diagnozën klinike

Dr. Shk. Aida Bushati, Shërbimi i Neuropediatrisë, QSUT

A duhet të vonohet më screening në Maternitetet tona publike?

Dr. Eduard Tushe, Neonat

Kjo konferencë mundësohet nga Sponsori Gjeneral: Klinika Vera-Virhov dhe Sponsori i Argjendtë: FarmaNet. 

Share this event

Anchor 2
bottom of page