top of page

Përditësime mbi përdorimin e NOAC në Sëmundjet Kardiake, Pneumologjike dhe Neurologjike

Nëse keni marrë ftesë dhe do të jeni prezent në event, ju lutem të regjistroheni më poshtë deri me datë 8 Dhjetor 2022, Ora 18:00 *Regjistrimi paraprak i detyrueshëm

Përditësime mbi përdorimin e NOAC në Sëmundjet Kardiake, Pneumologjike dhe Neurologjike
Përditësime mbi përdorimin e NOAC në Sëmundjet Kardiake, Pneumologjike dhe Neurologjike

Time & Location

09 dhj 2022, 4:30 e pasdites

Air Albania Stadium, Salla VIP, Sheshi Italia 1, Tiranë 1010, Albania

About the event

*Ky aktivitet është në proçes akreditimi nga ASCKSHSH. 

Share this event

Anchor 2
bottom of page