top of page

Netët e Filmit

Netët e Filmit
Netët e Filmit

Koha & Vendi

30 gush 2023, 6:00 e pasdites

MiSHMS, Bulevardi Dëshmorët e Kombit Nr.3, Tiranë, Albania

Rreth Eventit

Në datë 30 Gusht pranë Ministrit të Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes 🎥 vijojmë me“Netët e Filmit”, një cikël me filma dedikuar ekosistemit të startup-eve dhe sipërmarrjes.  🎬 MiSHMS, "Ample" dhe "OPENAIR" sjellin për të interesuarit filma që kanë në thelb sipërmarrjen. Filmi i rradhës: Blackberry. Ju mirëpresim të mërkurën, 30 Gusht 2023, ⏰ ora 18:00 në 📍MiSHMS.  🎟 Rezervo biletën më poshtë!

Tickets

  • Netët e Filmit

    0 Lekë

Total

0 Lekë

Ndaje me të tjerë

Anchor 2
bottom of page