top of page

Netët e Filmit

Netët e Filmit
Netët e Filmit

Time & Location

29 mar 2023, 5:30 e pasdites

MiSHMS, Bulevardi Dëshmorët e Kombit Nr.3, Tiranë, Albania

About the event

Në datë 28 Mars pranë Ministrit të Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes 🎥 vijojmë me“Netët e Filmit”, një cikël me filma dedikuar ekosistemit të startup-eve dhe sipërmarrjes.  🎬 MiSHMS, "Ample" dhe "OPENAIR" sjellin për të interesuarit filma që kanë në thelb sipërmarrjen. Filmi i rradhës: The Startup. Tetëmbëdhjetë vjeçari Matteo Achilli nga Roma synon të bëhet një notar i suksesshëm. Ai është një student i shkëlqyer dhe me ëndrra të mëdha. Korrupsioni, kjo plagë e pashëruar e shoqërisë njerëzore i bëhet një pengesë e vështirë për të vijuar i qetë rrugëtimin e tij. Matteo goditet pa mëshirë nga njerëz, që nuk besojnë tek vlerat, por vetëm tek zhvatja dhe arritja e qëllimeve pa meritë. Shpirti sipërmarrës i Matteos ngacmohet dhe vendos të zgjidhë këtë problem shoqëror me çdo kusht. Ai regjistrohet në Universitetin Bocconi në Milano; këtu Matteo nuk demoralizohet dhe vendos të shpikë një rrjet social, të aftë për  të klasifikuar ata që aplikojnë për çdo pozicion profesional, në bazë të meritës, duke përdorur një algoritëm matematikor për të vlerësuar formimin akademik të kandidatit mbi bazën e parametrave objektivë. Ju mirëpresim më 28 Mars 2023, ⏰ ora 17:30 në 📍MiSHMS.  🎟 Rezervo biletën më poshtë!

Tickets

  • Netët e Filmit

    0 Lekë

Total

0 Lekë

Share this event

Anchor 2
bottom of page