top of page

Netët e Filmit

Netët e Filmit
Netët e Filmit

Time & Location

23 shk 2023, 5:00 e pasdites

MiSHMS, Bulevardi Dëshmorët e Kombit Nr.3, Tiranë, Albania

About the event

Në datë 23 Shkurt pranë Ministrit të Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes 🎥 vijojmë me“Netët e Filmit”, një cikël me filma dedikuar ekosistemit të startup-eve dhe sipërmarrjes. 🎬 MiSHMS, "Ample" dhe "OPENAIR" sjellin për të interesuarit filma që kanë në thelb sipërmarrjen, me tematikat, debatet e prototipeve dhe sfidat e arritjet që shumë njerëz morën përsipër gjatë jetës së tyre, teksa sot na kanë sjellë disa prej markave më të njohura në botë 🌎. Nisim me “Scandal! Bringing down Wirecard”, historia e një startup-i gjerman në fushën e Fintech. Ju mirëpresim më 🗓 23 shkurt 2023, ⏰ ora 17:00 në 📍MiSHMS. 🎟 Rezervo biletën më poshtë!

Tickets

  • Netët e Filmit

    0 Lekë
    Sale ended

Total

0 Lekë

Share this event

Anchor 2
bottom of page