top of page

MUZ

Një event ndryshe nga çfarë keni parë deri më tani. Raste klinike të veçanta të trajtuara nga mjekë shqiptarë, paraqitur në mënyrë artistike nga artistja Suida Dushi shoqëruar me muzikë nga GRUDA. Me praninë e Ministres së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale. Ju mirëpresim!

MUZ
MUZ

Koha & Vendi

27 sht 2022, 7:00 e pasdites

Muzeu Historik Kombëtar, Hyrja nga prapa, Sheshi Skënderbej 7, Tirana 1001, Albania

Ndaje me të tjerë

Anchor 2
bottom of page