top of page

Impakti i COVID-19 në patologjitë akute dhe kronike, menaxhimi i tyre

Impakti i COVID-19 në patologjitë akute dhe kronike, menaxhimi i tyre
Impakti i COVID-19 në patologjitë akute dhe kronike, menaxhimi i tyre

Time & Location

13 nën 2021, 9:30 e paradites – 5:00 e pasdites

Hotel Palace , Rruga Pavaresia 54, Durrës, Albania

About the event

Ky aktivitet është në proçes akreditimi nga QKEV. 

Programi:

apje e Konferencës Shkencore,

Dr. Shk. Edlira Harizi, Presidente, KRUMD

Dr. Fatmir Brahimaj, President UMSH,

Pandemia COVID-19 dhe puna e mjekëve në vendin tonë

Prof. Asoc. Basri Lenjani, Impakti, vështirësitë dhe problemet e klinikës emergjente, gjatë kohës së pandemisë Covid-19

Dr. Sadije Hollaj, Problemet e pandemisë COVID -19 në Shtëpinë e Shëndetit në Ulqin

Dr. Beqir Gelaj, COVID-19 në Spitalin Rajonal Durrës

Dr. Gjergj Qerimi, Aspekte të Kontributit të Urgjencës Polivalente të Durrësit në menaxhimin e Covid-19

Dr. Shk. Edlira Harizi, Rastet e pacientëve me Stroke dhe Covid-19 në SRD

Dr. Shk. Mimoza Metalla (Keçi), Manifestimet kardiake në pacientët me COVID-19

Dr. Edlira Ndreu, COVID-19 dhe komplikacionet afatgjata të tij

Dr. Neritan Myderrizi, Efekti i Covid-19 në trajtimin e frakturave trokanterike dhe të qafës së femurit

Dr. Shk. Genti Kavaja, Artriti Reumatoid dhe Covid-19

Dr. Eduard Spahiu, Diabeti dhe Covid 19: risku, trajtimi dhe mësimet nga vendet e tjera

Dr. Redi Hoti, Kirurgjia ortopedike në Spitalin Rajonal Durrës gjatë fazave të pandemisë së COVID-19

Dr. Msc. Milton Rroço, Traumat e regjionit Oral dhe Maksilofacial (Impakti i COVID-19)

Dr. Shkëlqim Ferko, Laparoskopia në SRD dhe impakti i COVID-19

Dr. Pranvera Kristani, Sëmundjet e heparit në COVID-19. Etiologjia, trajtimi dhe prognoza.

Dr. Manjola Luzi, Impakti i Pandemisë Covid -19 në Kujdesin Onkologjik ndaj Kancerit

Dr. Elona Kodra, Anosmia dhe ageusia (lidhur me COVID-19)

Dr. Shk. Elton Cekaj, Ekografia e mushkërive në pacientët me COVID-19, Metoda, Rezultatet dhe Perspektiva

Dr. Greta Guga, Depresioni dhe ankthi në pacientët me COVID -19

Drekë Festive

Konferenca shkencore: "Impakti i COVID-19 në patologjitë akute dhe kronike, menaxhimi i tyre" i dedikohet mjekëve të Rajonit Durrës. Ky event organizohet nga Këshilli Rajonal i Urdhrit të Mjekut Durrës dhe Ample. Sponsorizohet nga CFO, Eurofarma, Nobel, Farmanet, Megapharm, Dompé, Ilma, Alb Global Pharma, Vinipharma, Galaxy, Delta Pharma dhe MedFau. 

Share this event

Anchor 2
bottom of page