top of page

Fuqia e Edukimit në Kontrollin e Astmës

Shoqata Shqiptare e Alergjisë, Astmës dhe Imunologjisë Klinike, SHSHAAIK organizon me datë 11 Maj 2024, Konferencën e saj të XXIX.

Fuqia e Edukimit në Kontrollin e Astmës
Fuqia e Edukimit në Kontrollin e Astmës

Time & Location

11 maj 2024, 9:00 e paradites – 2:00 e pasdites

Xibraku, Tiranë, Rruga Xibrakeve, Tiranë, Shqipëria

About the event

*Ky event është në proces akreditimi nga ASCK për kategoritë: Mjek Alergologë.

Programi do të përditësohet së shpejti. 

Share this event

Anchor 2
bottom of page