top of page

"Edukimi i pacientëve në sëmundjet kronike"

"Edukimi i pacientëve në sëmundjet kronike"
"Edukimi i pacientëve në sëmundjet kronike"

Time & Location

21 tet 2021, 1:00 e pasdites – 4:00 e pasdites, GMT+2

Destil Creative Hub, Bulevardi Zogu I, Tiranë 1001, Albania

About the event

Ky aktivitet është në proçes akreditimi nga QKEV. 

Programi:

13:00 - 13:30 Regjistrimi

Moderatore: MSc. Pamela Gruda, Ample

Fjalë përshëndetëse: Dr. Arjana Stojku, Presidente KRUMT

Përqasje alternative në dislipidemi dhe pre-hipertension, Dr. Daniela Teferiçi, Kardiologe, QSUT

Menaxhimi i konstipacionit kronik, Dr. Stela Taçi, Gastrohepatologe, QSUT

Sfidat e COVID-19, Dr. Majlinda Hoxha, Pneumologe, Dispanseri

Osteoartriti në këndvështrimin e mjekut të familjes, Dr. Shk. Arbi Pecani, Reumatolog, SUSHN

Insufiçienca kardiake në pacientët me Covid-19, Dr. Lidra Gjyli, Kardiologe, SUSHN

Aderenca – Armikja e nënvlerësuar e menaxhimit terapeutik, Pamela Gruda, MSc, Ample

Shpërndarja e Çertifikatave

Drekë Buffet

Konferenca shkencore: "Edukimi i pacientëve në sëmundjet kronike" organizohet nga Ample dhe Këshilli Rajonal i Urdhërit të Mjekut Tiranë,  dhe sponsorizohet nga Eurofarma, Alkaloid dhe Nobel. 

Ky event i dedikohet mjekëve të familjes dhe atyre specialistë të Rajonit Tiranë. 

Share this event

Anchor 2
bottom of page