top of page

E dua Shqipërinë II

Projekti “E dua Shqipërinë” ka lindur për të nxjerrë në pah mundësitë që ka Tirana dhe Shqipëria për të rinjtë që duan të zhvillojnë idetë dhe aftësitë e tyre.

E dua Shqipërinë II
E dua Shqipërinë II

Time & Location

07 dhj 2022, 6:00 e pasdites

Argo, Park Gate, Rruga e Elbasanit 8, Tirana, Albania

About the event

Projekti “E dua Shqipërinë” ka lindur për të nxjerrë në pah mundësitë që ka Tirana dhe Shqipëria për të rinjtë që duan të zhvillojnë idetë dhe aftësitë e tyre. Qëllimi i këtij projekti është të paraqiten raste suksesi të profesionistëve të fushave të ndryshme, të edukuar brenda dhe jashtë vendi, të cilët kanë zgjedhur Shqipërinë dhe jo largimin prej saj. Ky event është një mundësi e mirë për t'u frymëzuar nga këto profesionistë dhe për t'u rrjetëzuar. 

Pamela Gruda, Sipërmarrëse, Ample

Uarda Ismaili, Mjeke Obstetër Gjinekologe, Matricis Clinic

Elidon Dodaj, Gazetar, PR i MiSHMS

Ola Daka, Drejtoreshë e Marrëveshjeve Ndërkombëtare në Ministrinë e Mbrojtjes

Briseida Gjoza, Sipërmarrëse, ConsciESG

Dhurata Thanasi, Sipërmarrëse, Luga e Argjendtë

*Ky event organizohet në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 me mbështetjen financiare të Kongresit Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë.

Share this event

Anchor 2
bottom of page