top of page

E dua Shqipërinë I

Projekti “E dua Shqipërinë” ka lindur për të nxjerrë në pah mundësitë që ka Tirana dhe Shqipëria për të rinjtë që duan të zhvillojnë idetë dhe aftësitë e tyre.

E dua Shqipërinë I
E dua Shqipërinë I

Time & Location

01 dhj 2022, 6:00 e pasdites

Ministria e Sipërmarrjes, Tiranë, Bulevardi Dëshmorët e Kombit Nr.3, Tiranë, Albania

About the event

Projekti “E dua Shqipërinë” ka lindur për të nxjerrë në pah mundësitë që ka Tirana dhe Shqipëria për të rinjtë që duan të zhvillojnë idetë dhe aftësitë e tyre. Qëllimi i këtij projekti është të paraqiten raste suksesi të profesionistëve të fushave të ndryshme, të edukuar brenda dhe jashtë vendi, të cilët kanë zgjedhur Shqipërinë dhe jo largimin prej saj. Ky event është një mundësi e mirë për t'u frymëzuar nga këto profesionistë dhe për t'u rrjetëzuar. 

Vasjan Broka, Sipërmarrës, SmartED

Sonila Gruda, CFO, Seramiksan

Milena Sauku, Drejtoreshë e Marrëdhënieve me Publikun

& Punëve me Jashtë, Bashkia Tiranë

Idlir Gjata, Këshilltar i Presidentit

Arbi Pecani, Mjek Reumatolog

*Ky event organizohet në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 me mbështetjen financiare të Kongresit Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë.

Share this event

Anchor 2
bottom of page