top of page

Dilemat e një Farmacisteje/i lidhur me vendimmarrjen klinike

3 Qershor 2022, ora 14:00, Tiranë

Dilemat e një Farmacisteje/i lidhur me vendimmarrjen klinike
Dilemat e një Farmacisteje/i lidhur me vendimmarrjen klinike

Time & Location

03 qer 2022, 2:00 e pasdites

Kompleksi i Katedrales Orthodhokse, Rruga Ibrahim Rugova 1, Tirana 1001, Albania

About the event

Ky aktivitet është në proçes akreditimi nga ASCKSHSH, dedikuar farmacistëve. 

Programi:

14:00 - 14:30 Regjistrimi

Dr. Shk. Sonila Tomori

Trajtimet medikamentoze në psikiatrinë e fëmijëve.

Farmacisti i shëndetit mendor në të ardhmen e afërt.

Dr. Shk. Sonila Shala Boriçi

Faktorët shpërthyes të astmës tek fëmijët dhe menaxhimi në farmaci.

Çfarë duhet të dimë?

Dr. Redi Hoxhallari

Bashkëpunimi Obstetër – Farmacist – Pacient. Mision dhe Përgjegjësi

Dr. Shk. Arbi Pecani

Barnat OTC në Reumatologji dhe roli i farmacistit

Prof. Dr. Suela Këlliçi

Problemet më të shpeshta gastrointestinale të trajtuara nga farmacisti

Dr. Genta Dedej

Rëndësia e ndërveprimit Farmacist-Mjek Laboratori-Mjek Klinicist

MSc. Erion Jakupi

Rastet e trajtuara më shpesh nga farmacistët. Praktika farmaceutike me barnat OTC

MSc. Pamela Gruda

Impakti i farmacistes/it mbi aderencën ndaj mjekimit

Kjo konferencë mundësohet nga Abdi Ibrahim, Klinika Vera-Virhov, Pharmawest dhe Salvus.

Organizues: Ample

Share this event

Anchor 2
bottom of page