top of page

Dilemat e Klinikës Komplekse. Përqasja Ndërdisiplinare. III

Ample në partneritet me Këshillin Rajonal të Urdhrit të Mjekut Shkodër dhe Spitalin Rajonal Shkodër, organizojnë Konferencën: Dilemat e Klinikës Komplekse. Përqasja Ndërdisiplinare. III Eventi do të zhvillohet pranë Stadiumit "Loro Boriçi", në orën 13:00

Dilemat e Klinikës Komplekse. Përqasja Ndërdisiplinare.  III
Dilemat e Klinikës Komplekse. Përqasja Ndërdisiplinare.  III

Time & Location

04 qer 2024, 1:00 e pasdites

Stadiumi "Loro Boriçi", Rruga Djepaxhijej 2, Shkodër 4001, Shqipëria

About the event

Ky event është në proces akreditimi për: Mjekë të Përgjithshëm dhe Mjekë të Specialiteteve të ndryshme.

Ky event mundësohet nga:

Berlin Chemie, Novartis, Alkaloid, Abdi Ibrahim, Galaxy, Delta Pharma, Naturpharm, Gentius

04 Qershor 2024, ora 12:30-13:00 Regjistrimi

Moderatorë: Dr. Shk. Nevila Tabaku Luli, Dr. Shk. Gëzim Galiqi

Impakti i aksesit vaskular në jetëgjatësinë dhe adekuancën dialitike në pacientët e dializës në Shkodër.

| Dhurata Golemi, F.Nasto, B.Grizhja

Një rast klinik me dëmtim renal akut nga lënda e kontrastit pas koronarografisë.

| Teuta Mali

Trajtimi i Hipertensionit me kombinime në një tabletë të vetme. Nga përdorimi në praktikë deri te ndikimi në prognozë.

| Nevila Nelaj

Efektiviteti dhe siguria e DOACs në pacientët me NVAF.

| Edi Smajlaj

Sindroma Lemierre: Raportimi i një rasti, manifestuar me prekje të endokardit, formim trombi në apeksin e ventrikulit të majtë dhe embolizim sistemik subsekuent.

| Gledis Zaimi

Algoritmi i menaxhimit të Diabetit Tip 2. Përditësime 2023.

| Eduard Spahiu

Penil cancer single center experience 2005 - 2022.

| Gëzim Galiqi, Alibali O., Bajri L., Trashani E., Shani I.

Angioplasika periferike apo “një tjetër më të lirë”?

| Besmir Grizhja, Lohja E., Dibra E., Bashi A.

AVC ishemike dhe trajtimi kirurgjikal i rasteve me stenoza të arterieve karotide në Spitalin Rajonal të Shkodrës.

| Zh.Kaçulini, Dh.Uruçi, G.Halili, Genc Nurja, B.Grizhja

Trajtimi i noduseve/kancerit të gjendrës tiroide në Spitalin Rajonal të Shkodrës.

| Ardian Dajti, L.Lekaj

Dhimbjet e gjurit

| Ylber Zama

EBV virus dhe Sindroma Mononukleozike.

| Rezarta Bazhdari

Anafilaksia bifazike ndaj Ceftriaxone.

| Holta Duda, L.Bajri, A.Kurtaj

Target Terapia në kancerin e gjirit metastatike tek Hr+ dhe Her 2.

| Ana Xhuveli

Komplikacionet cerebrale të granulomatozës eozinofilike: Rast klinik.

| Malbora Xhelili, I.Zekja, J.Kruja

Intersticiopatia, ndërlikimi më i shpeshtë i sëmundjeve autoimune reumatizmale.

| Arbi Pecani, L.Karaulli, A.Mezini, S.Bala

Sindromat ethore të trashëgueshme: Raportim rasti.

| Valbona Salko, A.Zoto, T.Backa, E.Rapushi

Trajtimi i Infarktit Akut të Miokardit me ngritje të segmentit ST nëpërmjet Aspirimit Manual të trombit dhe PCI.

| Enkelejd Lohja

Sindroma Turner në Shqipëri dhe efikasiteti i trajtimit të saj me hormonin e rritjes.

| P.Hoxha A.Babameto-Laku, G.Vyshka*, Klodiana Gjoka, D.Minxuri, E.Myrtaj, L.Çakërri

Share this event

Anchor 2
bottom of page