top of page

Dilemat e Klinikës Komplekse. Përqasja Ndërdisiplinare. II

Ample në partneritet me Këshillin Rajonal të Urdhërit të Mjekut Korçë, organizojnë Konferencën: Dilemat e Klinikës Komplekse. Përqasja Ndërdisiplinare. II Eventi do të zhvillohet në Teatrin e Korçës, në orën 13:00. *Regjistrohuni paraprakisht vetëm nëse do jeni PREZENT ditën e eventit.

Dilemat e Klinikës Komplekse. Përqasja Ndërdisiplinare.  II
Dilemat e Klinikës Komplekse. Përqasja Ndërdisiplinare.  II

Time & Location

25 maj 2023, 1:00 e pasdites

Teatri Korçë, Teatri "Andon Zako Cajupi", Korçë, Shqipëria

About the event

Ky event është në proces akreditimi për: Mjekë të Përgjithshëm, Mjekë të Specialiteteve të ndryshme, Farmacistë.

Ky event mundësohet nga:

Farmanet, Viatris, Alb Global Pharma, R-Pharm, Eurofarma

25 Maj 2023, ora 13:00, Teatri Korçë

Pjesëmarrja falas

Program

Menaxhimi konservativ i shtatzanisë me gemelar akardiak; raportim rasti. - Dr. Maksim Jani, Dr. Gjergji Kacauni, Dr. Olga Jani

Hernia diafragmale kongenitale morgagni në një paciente të moshuar e komplikuar me volvulus gastrik. – Dr. Pranvera Kristani, Dr. Arjan Salia, Prof. Ass. Adriana Babameto, Dr. Floreta Kurti, Dr. Indrit Këlliçi, Dr. Fatmir Bilaj

Rasti Klinik në Menaxhimin e Dislipidemive. – Dr. Arben Murataj

Roli i bashkëpunimit ndërdisiplinar në trajtimin efektiv të pacientit. – Dr. Blerina Bregu (Hoxha)

Ketoacidoza diabetike-formë e rëndë, në një pacient me Diabet Mellitus (DM) tip 1, diarre kronike dhe çrregullime mendore. Një rast klinik. – Dr. Ema Lumi, Dr. Tomi Punmira, Dr. Qirjako Gjino, Dr. Vlefta Bejko

Roli i Farmacistit në ndjekjen dhe menaxhimin e sëmundshmërive të ndryshme – Elda Zavalani

Sëmundjet Reumatizmale si shfaqje Post Covid. Raportim Rasti. – Dr. Valbona Salko, Dr. Esmeralda Meta, Dr. Deniona Nunci, Dr. Pellumb Hysko, Prof. Ass. Artur Zoto

Pushim Dreke

Çrregullimet konjitive në sklerozën multiple. – Dr. Redina Hysolli

Hamartoma hipotalamike: Një raport rasti i sëmundjes së rrallë. – Dr. Xhesika Xhetani, Dr. Aldo Shpuza, Dr, Aida Agastra, Dr. Gjergji Denasi

Diabet Mellitus dhe dhimbja e kokës. – Dr. Denisa Qahajaj

Efektiviteti i Infliximabit në trajtimin e Kolitit Ulçeroz. – Dr. Denisa Horanlli

Ulja e dëgjimit neurosensorial në otitin media kronik – Dr. Sabiola Halili

Raste klinike multidisiplinare të trajtuara nga mjeku patholog i familjes – Dr. Alma Kamberi

Një rast me pyoderma gangrenoze, kortizonik rezistente, mjekuar me citostatikë, metotrexat – Dr. Laura Hyska

Një pacient me hepatit toksik medikamentoz, forma kolestatike i komplikuar me reaksion alergjjik nga acidi valproik. – Dr. Pranvera Kristani, Dr. Edlira Harizi, Dr. Dorina Qerimi, Prof. Ass. Adriana Babameto, Prof. Ass. Floreta Kurti, Dr. Etleva Myshketa

Kontrastet në imazheri , rëndësia e njohjes së tyre ndërdisiplinare. – Dr. Blerina Saraçi Qirinxhi, Dr. Denis Qirinxhi, Dr. Hajrina Asllanaj, Dr. Senada Gjetja

Konkluzione dhe Vlerësimi i Konferencës

Share this event

Anchor 2
bottom of page