top of page

Dilemat e Klinikës Komplekse. Përqasja Ndërdisiplinare.

Ample në partneritet me Spitalin Rajonal Memorial Fier, organizojnë Konferencën: Dilemat e Klinikës Komplekse. Përqasja Ndërdisiplinare. Eventi do të zhvillohet në Bibliotekën e Fierit, në orën 13:00.

Dilemat e Klinikës Komplekse. Përqasja Ndërdisiplinare.
Dilemat e Klinikës Komplekse. Përqasja Ndërdisiplinare.

Time & Location

23 maj 2024, 1:00 e pasdites

Biblioteka Fier, PHH5+RQG, Fier, Shqipëria

About the event

Ky event është në proces akreditimi për: Mjekë të Përgjithshëm, Mjekë të Specialiteteve të ndryshme, Farmacistë.

Ky event mundësohet nga:

Farmanet, Naturpharm, Megapharm, Alb Global Pharma, Ermed, Delta Pharma, Gentius

23 Maj 2024, ora 12:30-13:00 Regjistrimi

Menaxhimi dhe trajtimi i sëmundjeve jo të transmetueshme në Spitalin Rajonal Memorial Fier | Rudina Degjoni

Shërbimi i Neurologjisë Intervencionuese dhe Neurokirurgjisë – një risi në Rajonin e Jugut.| Ermira Pajaj, K. Disha, I. Goxhaj, R. Degjoni

Roli i ekografisë në ndjekjen e pacientëve me Artrit Psoriatik dhe Spondiloartrit (SpA) | Elona Xherahu, T. Backa, A. Zoto, D. Dezhgiu

Prezantim Rasti klinik: MIS-C I lidhur me SARS-CoV-2 | Malbora Jani

Efektiviteti dhe siguria e DOACs në pacientët me NVAF. Rast Klinik. | Esmeralda Hoxha

Karcinoma e Laringut – Rëndësia e diagnostikimit të hershëm. Prezantim rasti | Migena Gjura

Pushim Dreke

Sfidat e Diagnostikimit dhe Trajtimit të Kancerit të Vezikës Urinare sinkron me Kancerin e Kolonit - Rast Klinik | Juliana Çuni

Epilepsia tumorale | Arlinda Abazaj, A.Seferi, A.Kuqo

Trajtimi i integruar i strokut iskemik nga stenoza karotide preokluzive | Kjanda Elpenoria, Klaudio Disha, Ermira Pajaj, Renard Plaku, Lütfi Öcal, Ahmet Bakir, Artur Xhumari

Trajtimi endovaskular i Stenozave te Arteries Karotide.| Klaudio Disha, Ermira Pajaj, Kjanda Elpenoria, Renard Plaku, Lütfi Öcal

Roli i aplikimi të (LIS) në hemorroidet e gradës III-IV. | Frenki Vila, A.Haxhiu

Eksperienca jonë në Tiroidektomitë e vështira | Asfloral Haxhiu, F. Vila

Rezultatet funksionale të endoprotezimit koksofemoral | Arsel Dizdari, Krisli Serani

Trajtimi i Hipertensionit me Kombinime në një Tabletë të Vetme. Nga përdorimi në praktikë deri te ndikimi në prognozë. | Alma Bileri

Algoritmi i Menaxhimit të Diabetit Tip 2 - Përditësimi 2023 |Mimoza Ismaili

Hipoteza e Barkerit dhe roli i përqasjes ndërdisiplinare në shëndetin afatgjatë të fetusit dhe nënës. | Lorela Hysi, R.Hoxhallari, A. Bimbashi

Trajtimi kirurgjikal i sindromes se tunelit karpal – sfida miniinvazive.| Klaudio Disha, Ermira Pajaj

Terapitë e reja në trajtimin e sëmundjes pulmonare intersticiale. | Ervin Rapushi, Artur Zoto, Teuta Backa

Pabarazitë gjinore në artritin psoriatik dhe spondiloartritin SpA/ pSA | Elona Xherahu, T. Backa, A. Zoto

Share this event

Anchor 2
bottom of page