top of page

Dilemat e Klinikës Komplekse. Përqasja Ndërdisiplinare.

Ample në partneritet me Universitetin e Mjekësisë Tiranë, Këshillin Rajonal të Urdhërit të Mjekut Shkodër, OSHKSH Drejtoria Rajonale Shkodër, organizojnë Konferencën: Dilemat e Klinikës Komplekse. Përqasja Ndërdisiplinare. *Regjistrohuni paraprakisht vetëm nëse do jeni PREZENT ditën e eventit.

Dilemat e Klinikës Komplekse. Përqasja Ndërdisiplinare.
Dilemat e Klinikës Komplekse. Përqasja Ndërdisiplinare.

Time & Location

27 pri 2023, 11:50 e pasdites – 28 pri 2023, 3:39 e paradites

Hoteli i Gjuetisë, Ishull Lezhë Hoteli i Gjuetisë Lezhe AL, 4503, Shqipëria

About the event

Ky event është në proces akreditimi për: Mjekë të Përgjithshëm, Mjekë të Specialiteteve të ndryshme, Farmacistë.

Ky event mundësohet nga:

Farmanet, Viatris, Alb Global Pharma, R-Pharm, Alkaloid

27 Prill 2023, ora 13:00

Program

Trajtimi multidisiplinar i pacientëve me Sëmundje Renale Kronike SRK në terren të nefropatisë diabetike dhe me diagnoza bashkëshoqëruese. – Dr. Amela Bushati, Dr. Dhurata Golemi, Dr. Lindita Mlloja

Prezantim Rasti Klinik në Menaxhimin e Dislipidemive – Dr. Lindita Mlloja

Incidenca dhe Dekursi klinik i COVID-19 në pacientët me sëmundje Reumatizmale kronike. – Dr. Melisa Uruçi, Prof. Asc Dorina Ruci, Dr. Nerenxa Ajasllari, Prof. Dr. Teuta Backa, Dr. Joniada Petromilo

Misteri i Sindromit Autoinflamator Post Covid-19 ne Adult.Case Report. – Valbona Salko, Esmeralda Meta, Deniona Nunci, Pellumb Hysko, Artur Zoto

Trajtimi i anemive të mungesës së hekurit gjatë dhe pas shtatzanisë – Prof. As. Enkeleda Prifti, Dr. Lorela Hysi

Riinfektimi nga Scabies: menaxhimi si një qasje multidisiplinare e profesionistëve të shëndetësisë – Dr. Diana Muja, Dr.Migena Gega, Fatmira Kastrati, Dr.Enkelejda Nebiu

Diskutime

Pushim

Roli i farmacistit në infertilitetin mashkullor. Vlerësim i përbërjes së suplementeve të ofruara në tregun shqiptar - Prof. Asoc. Enkelejda GOCI

Roli i Farmacistit në edukimin e pacientëve mbi përdorimin e barnave inhalatore – Dorina Dida Biba

Përqasja multidisiplinare në sindromën VACLTER: prezantim rasti klinik – Emerlla Kani

Incidentaloma ne imazheri dhe qendrimi ndaj tyre – Blerina SARACI QIRINXHI, Denis QIRINXHI, Sonila BORICI

Prezantimi bulbar i Miastenia Gravis (MG) – PAPAJANI Meri,  XHELILI Malbora, VYSHKA Gentian, KUQO Altin, KRUJA Jera

Roli i bashkëpunimit ndërdisiplinar në trajtimin efektiv të pacientit. – Dr. Blerina Bregu (Hoxha)

Diskutime

Pushim

Sindroma Bartter dhe Gitelman: Diagnoza dhe Trajtimi. Raportim Rasti. – Dr. Eleda Ruçaj, Prof. Margarita Gjata

Terapia Biologjike – Dritë në fund të tunelit për Urtikarien Kronike Spontane – Dr. Holta Duda

Roli i metilprednisolonit në profilaksinë e sindromës së embolisë yndyrore. – Nepravishta Eris MSc, Nepravishta Ervin MD, Cela Tahir MD

Menaxhimi i pacientëve Diabetik online nga Farmacisti. – MSc. Silvana Crroj

Komorbiditeti i çrregullimeve mendore me sëmundjet mjeksore në Spitalin Psikiatrik “Ali Mihali” Vlorë(2010-2020) – Dr. Ejona Shaska (Zilja)

Diabet Mellitus dhe COVID-19 – Dr. Denis Qahajaj

Diskutime

Konkluzione dhe Vlerësimi i Konferencës

Share this event

Anchor 2
bottom of page