top of page

Balene Launch in Albania

Pas 5'500 vitesh, vjen një inovacion sinjifikant në kujdesin oral: Balene. Ju mirëpresim në Eventin e Përurimit të Balene në Shqipëri. Ky event i dedikohet farmacistëve dhe stomatologëve.

Balene Launch in Albania
Balene Launch in Albania

Time & Location

21 qer 2023, 6:30 e pasdites

Maritim Hotel Plaza Tirana, Rruga Abdi Toptani 18, Tiranë 1001, Shqipëria

About the event

Program

18:30 - 19:00 Mirëseardhje

19:00 - 19:30 Inovacioni që sjell Balene me teknologjinë e saj. Studimet klinike. - MSc. Doris Laçej

19:30 - 20:00 Themelimi dhe Sukseset Rekord të Balene. - Paul Victoria, Founder & CEO, Balene

20:00 Kokteil nën tingujt e muzikës së Rezarta Smaja & The Band

22:00 Balene Giveaway

Share this event

Anchor 2
bottom of page