top of page

Krijo me Ne...

Nëse je studente ose je diplomuar në Degën Farmaci apo Mjekësi, ke dëshirë të sfidosh veten në fusha të ndryshme, zotëron shumë mirë gjuhën shqipe dhe anglisht, si edhe të pëlqen të eksperimentosh me teknologjinë, atëherë të ftojmë të bëhesh pjesë e Familjes Ample.

Dërgo një CV në adresën e e-mail: pamelagruda@hotmail.com ose për më tepër informacion na kontaktoni në numrin e tel: +355695771135.

Krijo (2)_edited.jpg
3M6A0996_edited.jpg

Unë jam Pamela Gruda, e diplomuar në Fakultetin e Farmacisë, Universiteti i Mjekësisë Tiranë, ku edhe jam çertifikuar për arritje të rezultateve shumë të larta. Me një eksperiencë pune prej më shumë se 4 vitesh në një nga kompanitë lider në tregun farmaceutik, Novartis, si edhe pjesë e stafit akademik të Albanian University. Gjatë të gjitha eksperiencave të mia, duke filluar nga rezultatet e shkollës drejt atyre të punës, jam përpjekur të jap më të mirën, pasi gjithmonë jam udhëhequr nga pasioni për shkencën, për të bukurën, me dëshirën për të shkuar drejt perfektes. E motivuar dhe e vlerësuar nga pjesëmarrësit e të gjitha niveleve në eventet e organizuara nga unë, si edhe pas pjesëmarrjes aktive në kongrese dhe konferenca shkencore të shumta, vendosa ta çoj drejt një hapi tjetër pasionin tim dhe të krijoj Ample. Ju ftoj të bëheni pjesë e eksperiencës Ample.

Drejt perfektes...

Pamela Gruda

Founder & Co-Creator

bottom of page